България без цензура

Николай Бареков, ББЦ: Кой може да бъде по-добър министър на финансите от една майка?

Първият ред в българската политика е за майките, за жените, а не за нас. Това каза Николай Бареков, лидер на „България без цензура”. „50% от местата в листите за евроизборите, за народни представители, за бъдещ Министерски съвет, ще бъдат за българските жени. Кой по-добре може да представлява интересите на българския народ от европейските майки. Имате възможност да си изберете тези жени, които според вас да достойни да представляват интересите ни в ЕС. Има запазени места за тях в нашите листи и при това местата са избираеми“, обясни Бареков.

„Инициативата „Европейски майки” се роди преди около 1 година. Не съм очаквал тогава, че това ще се окаже толкова дълъг път. „България без цензура” е една от трите най-големи партии. „Евромайки” е най-голямото женско политическо движение”, обясни Бареков. По думите му, ББЦ е отворена към майките и българските жени. „Искам да кажа едно „извинявайте” за това, което държавата и прехода причини на българското семейство”, добави Бареков, като уточни, че той е сред най-новите политици у нас.

„Когато парите свършат, ние, мъжете, се надяваме на жените. С Росен си говорим за патриотизъм и история. След 700 години робство, българската държава оцелява заради издръжливостта на българската жена, не заради мъжете”, каза Бареков. По думите му, ББЦ е партия на унижените от прехода, на българските майки, на изоставените от държавата. „В нашия екип, има брилянтни икономисти. Не знам как смятат те да управляваме България. Но ако бъда избран на следващите или по-следващите избори, с пазарната икономика в социалната сфера ще се спре с влизането на ББЦ във властта”, допълни Бареков. Той припомни част от идеите на ББЦ – образованието ще бъде изцяло безплатно, здравеопазването ще бъде безплатно за децата до 18-годишна възраст и други.

„Пазарната икономика да бъде за силните. Но друг вариант да се преодолее ужасяващата демографска катастрофа няма”, допълни Николай Бареков.

Покажи още

6 коментара

  1. Ние знаем какво е това с ограничени средства да се правят чудеса.

  2. Абе вие луди ли сте бе???? Какво общо има между това да си майка и финансите?!?! Мъже няма ли в тая държава???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.