България без цензура

Николай Бареков, ББЦ: Още един депутат напуска групата на ГЕРБ

Николай Бареков обеща мащабно европейско разследване на монополите в България. Като евроепутат ще инициирам в ЕП тотална проверка на ЕРП-тата, „Овъргаз“ и „Лукойл“, обяви лидерът на „България без цензура“ в Челопечене, където бе гост на традиционния събор в софийския квартал. „Монополът у нас няма цвят. При горивата той е руски, в търговските вериги – европейски, а в медиите е мешана скара. У нас има две телевизии, които канят всякакви представители на мафията и ще отговарят пред ЕП за това“, обясни Бареков.

Лидерът на ББЦ определи Сергей Станишев като слабото място на Народното събрание и бе категоричен, че трябва да бъде разследван за кражбата от европейските фондове, която извършила съпругата му Моника. Станишев ще бъде отстранен като лидер на ПЕС и ще се стигне до предсрочни парламентарни избори, уверен е Бареков, както и че такива избори ще има.

Още един депутат напуска групата на ГЕРБ утре, съобщи лидерът на ББЦ. В Челопечене той коментира и раздаването на козунаци на бедните от ГЕРБ. „Не е страшно, че са раздавали козунаци на бедните българи, защото те умориха хората от глад. По-страшното е че те са давани на социално-слаби, което означава, че някой е ровил в масива на общината. Да ровиш в личните данни на бедните българи е цинизъм. Кметът на София г-а Фандъкова забави историята с Орлин Алексиев , прикри данни на столична община и нищо не прави за топлофикация, която е затънала с милиард дългове“, посочи Бареков.

За поискания от Волен Сидеров дебат за Украйна, лидерът на ББЦ каза, че Волен прави тези циркове от немай къде. „Той направи всичко за да спре ГЕРБ и трябваше да забие финалния пирон в ковчега на политическия труп на г-н Борисов. Остана без структури и за него е важно да влезе в ЕП. Волен приключи в момента, когато се прегърна с Местан и ДПС. Нашата формация няма тема за разговор с ДПС, защото те развратиха българската политика“, отсече Бареков.

На празника в Челопечене Бареков и зам.-председателят Росен Петров по великденска традиция се бориха с яйца. Червеното на лидера беше победено от синьото яйце с логото на партията, носено от Петров. Петров коментира, че това е символ за победата на коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден над червените.

В Челопечене е най-голямата ни структура в околните на София, затова дойдохме да почерпим хората, обясни Бареков. Има позитивно отношение към нас, каквото няма към другите партии, защото ние оценихме качествата на българския народ – той е образован и млад като възраст, затова заслужава добро управление, ориентирано към икономиката, образованието и здравеопазването. Ние обиколихме страната няколко пъти, от сега нататък ще се събираме да си говорим с хората. Не изключвам до 25-ти май, когато са европейските избори сериозен ръст в доверието към нас, както и не изключвам да победим старите партии, каза Бареков. Той се разходи по сергиите в Челопечене, за да разговаря с продавачите. Те му пожелаха успех на вота. Млад сте и сте борбен, похвали го една от търговките, а съпругът й допълни, че трябва да има повече млади хора като него в управлението. Друга жена пък му подари детска прашка и му пожела късмет и успех. Той коментира, че симпатизантите, с които се е срещнал искат промяна в страната и млад човек, който да промени политиците.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.