България без цензура

Николай Бареков, ББЦ: Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата

Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата, който предложих. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков в Хаджидимовския манастир край Гоце Делчев. Предложил съм четири дати, както и четири региона за дебата и тъй като тези избори са много важни и са възможност за излизане от кризат. Поканените от мен лидери, трябва да приемат, обясни той.

Социолозите в момента ясно доказват, че в България има четири политически сили и нашата коалиция с ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ е една от тях, каза още Николай Бареков.  Според него лидерът на ДПС Лютви Местан няма нужда да се крие зад Пеевски, а трябва да излезе на този дебат. „Г-н Румен Йончев също ще е на челни места в листата на нашата коалиция“, разкри лидерът на „България без цензура“

Казаното тази сутрин от Осман Октай Николай Бареков коментира с риторичния въпрос: „Кой е той?“ и припомни, че Октай е бил изхвърлен от ДПС неслучайно. „Представете си за какво става дума, след като една крадлива партия го изгони?“, посочи лидерът на ББЦ.  Според него Бойко Борисов вече не е фактор и трябва да се примири с тази мисъл. „От тук нататък неговият път не води към Европа, а към Темида“, заключи той.

Лидерът на ББЦ Николай Бареков и председателят на ЗНС Румен Йончев  посетиха Хаджидимовския манастир, за да се черкуват. Днес е първият ден  от Страстната седмица, която е особена за всички християни. 

Двамата лидери бяха посрещнати от множество хора. В манастира те бяха въведени  от братята, които ги заведоха до старата икона на Свети Георги, благодарение на която манастирът е въздигнат на нова сметка в стария си блясък. Любопитното за иконата на Свети Георги е, че тя е оцеляла в няколко пожара и до днес е изложена в обителта. 

Манастирът е съграден отново, след като местен овчар сънува млад мъж на бял кон, който му заръчва да изкопае могила над селото. Човекът се съобразил с молбата в съня си и започнал да копае. Първо е бил спрян от турците, но след това, когато е орал на същото място, той намерил икона на Свети Георги. Случката става основа за възраждането на самия манастир.

Покажи още

10 коментара

  1. хахаха, миличкия, много иска да го вземат на сериозно останалите, ама никой не го прави … хахаха

  2. Или ще приемат доброволно дебат или ще ги закараме насила на съд!

  3. Те няма да дойдат на дебат. Колкото ГЕРБ пуснаха Плевналиев на проверка! Те са простаци и от трите партии!

  4. Интересно ще бъде как ще мънкат тия смешници, защото идея си нямат какво става с народа.

  5. Страхливците няма да се появят и ще се правят на дебили, че нямало какво да си говорят с Бареков, а истината е ,че няма да има какво да кажат!

  6. Управляващите и бившите управляващи няма какво да кажат на хората. затова няма дасе явят на дебат. Само Бареков не го е страх, защото не е крал.

  7. Те отдавна се изчерпаха тия хора. Кой пък иска да ги слуша? А и ще бягат от дебат, че как ще отговарят къде са парите на тая държава?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.