България без цензура

Николай Бареков, ББЦ: Политиците са циници на наш гръб

Политиците ни се научиха да бъдат циници на наш гръб. Отнеха достойнството, доходите, а сега и децата на българите. Крадат, а като дойдат избори купуват гласове. Гласуват твърдите ядра и после БСП, ДПС и ГЕРБ се хвалят, че ги харесвали хората. Не е вярно, има алтернатива, има избор – това сме ние, това сте вие. Това каза лидерът на „България без цензура“ пред пълната зала на читалището в Дългопол, където се учреди общинската структура на партията.

„ББЦ е партия на българския народ – на децата, на майките, на младите, на безработните, на хората с увреждания, на възрастните, на работническата класа. На тези, от които държавата взе, но не даде нищо“, обясни Бареков. 

„Хората, които срещам ми казват – направете така, че за младите да има бъдеще. Ние сме в демографска катастрофа, младите напускат страната. Каква е тази държава, член на ЕС, която не осигурява работа на образованите, а тези без образование са трайно безработни“,попита лидерът на ББЦ. „Трябва да спрем това. Не мога и не искам да търпя това социално положение на българския народ“, отсече той.

Бареков обяви, че в Дългопол „България без цензура“ ще има мощна структура, като 250 души са подали молби за членство в партията до този момент.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.