България без цензура

Николай Бареков, ББЦ: Разполагам с доказателства за криминалните прояви на Борисов

Председателят на „България без цензура“ Николай Бареков обяви, че срещу семейството му е проведена атака от страна на „подставени лица на г-н Борисов“, визирайки председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Ето какво изявление на Бареков разпространиха от пресцентъра на ББЦ:

През последните дни подставени лица на г-н Борисов проведоха вероломна атака срещу мен, личния ми живот, животa на най-близките ми хора, включително и детето ми. Знам кой стои зад тези гнусни, подмолни и нечовешки атаки. Това са две лица, свързани с политиката и бизнеса.

Този, който е свързан с политиката, води десетки съдебни дела срещу мен, заради това, че оповестих замесването му в десетки политически и икономически убийства по времето, когато заемаше поста главен секретар на МВР и след това. От сега нататък това политическо лице ще бъде назовавано от мен с псевдонима му, с който е известен в системата на службите за сигурност, а именно „Мазния“. Вече разполагам с много сериозни доказателства, свързани с българските служби, за участието на г-н Борисов в редица криминални прояви по време на целия преход.

Като член на Европейския парламент, аз ще предам фактите, с които разполагам и на европейските институции. Ако съдът прояви желание, ще предоставя тези доказателства на открито или закрито съдебно заседание по делото за „клевета“, което се води срещу мен. Не съм се отказал да завърша съдебната битка с престъпниците докрай. На фона на Борисов, Цветанов може да изглежда като нощна цветарка.

Питам Борисов, готов ли е да продължи съдебната битка с мен? Ако не е готов, му гарантирам, че ще направим политическия мач №1 на сезона до 5 октомври. България трябва да избира между Бареков и Борисов.

Второто лице понастоящем е в дълбока нелегалност и ще се въздържа да дам повече информация относно самоличността му.

Надявам се медиите да не се направят на глухи и слепи, застъпвайки за един бивш и настоящ бандит. Гарантирам на българските граждани, че ако масово гласуват за ББЦ и за Бареков на 5 октомври, ще имаме уникалния шанс да приберем г-н Бойко Борисов в затвора.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.