България без цензура

Николай Бареков: Бойко Борисов не може да преживее падението си

„Струва ли си да коментирам празните приказки на един празен човек? Бойко Борисов е част от миналото на българската политика. Това е една агония, на която, за жалост, ставаме свидетели всички. Жал ми е за него.“ Така лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков отговори на въпрос на БЛИЦ за идеята на Бойко Борисов всеки кандидат за депутат да минава психотест.

„Идеята за психотеста би оставила хора като Борисов извън парламента. Той боледува от класическа абстиненция. Не може да преживее падението си“, каза още Бареков.

Бареков е в Хисар за националното турне на „България без цензура“ и спектакъла на Нешка Робева „Площадът“. Преди да влезе в читалището в Хисар, за да представи турнето, Николай Бареков се срещна с местния бизнес, който се оплака от демографската криза и ниските доходи, заради които е залязъл и туризма.

„Хисарските предприемачи не са имали никакъв досег с управляващите на национално ниво, нито с хора от ГЕРБ, нито от БСП, нито от ДПС. Хората като Борисов, Станишев и Местан са виновни този курорт от национално значение да е залязващ. Призовавам държавата, ако иска да вдигне на крака Хисар, да отпусне 10 млн. лева, с които да построи спортна зала и стадион, а зимата да развива спортен туризъм. Ако спечеля изборите, се ангажирам с това“, каза Бареков.

„Бизнесът в Хисар е много притеснен от позицията на правителството за Крим. Това ще доведе до оттегляне на руските туристи и евентуално ембарго в Хисар и по Черноморието“, каза още той.

„България без цензура“ и спектакъла на Нешка Робева ще обиколят всички малки и средни градове на страната, за да повдигнат самочувствието на българина. Преди минути, певицата Деси Добрева изпя заедно с хората в читалището националния химн. Турнето стартира вчера от Карлово.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.