България без цензура

Николай Бареков: Евромайките сами ще изберат своите кандидати за Европейския парламент

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков отвърна остро на обвиненията, че пренебрегва евромайките по пътя към Брюксел. Той излезе с отворено писмо, насочено главно срещу твърденията на колегите от „Медиапул“. Вчера те писаха, че „Бареков не обели и дума за „евромайките“, които трябваше да напълнят евролистата му“.

Ето какво каза по този повод самият Бареков:

В отговор на безпочвените нападки и обвинения на „Медиапул“ заявявам, че вчера Коалиция „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден“ се регистрира за участие в изборите за Европейски парламент, а не е внасяла листа с кандидати за евродепутати. В този смисъл прибързаните заключения, че представители на женската организация към ПП „България без цензура“ „Евромайки“ няма да участват в евролистите са явна клевета и набеждаване.

В събота, 12 април, от 12.00 часа, в Зала 8 на НДК ще бъде избрано ръководството на „Евромайки“. На същото събитие ще бъдат представени и подходящите кандидатури за кандидати за евродепутати, които бяха получени през онлайн платформата на организацията. Евромайките сами ще изберат своите кандидати за представители в Европейския парламент.

Напомням на „Медиапул“, че бях първият политик, който обяви, че ще води листата за евродепутати. Нещо повече, не се скрих като Бойко Борисов, който начело на листата на ГЕРБ върза поредното „куче“ в лицето на Томислав Дончев с надеждата, че ще бъде избрано само заради старата му слава.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.