България без цензура

Николай Бареков: Хюсеин Хафъзов е заявил, че изискването на ЕС е ДПС и ГЕРБ да преминат в съюз срещу „България без цензура“

Депутатът на ДПС Хюсеин Хафъзов е заявил, че изискването на ЕС е ГЕРБ и ДПС да преминат в съюз срещу „България без цензура“. Той обясни, че информацията е от структури на неговата партия, съобщиха от пресцентъра на новата формация. Николай Бареков прогнозира, че партията ще получи доверието на избирателите и ще има 2-3 евродепутати в бъдещия Европейски парламент, което ще е достатъчно за искане на предсрочни избори.

“Нашите депутати ще напуснат парламента, включително и новоприсъединилите се, и на едни октомврийски избори ние ще имаме вече един много голям резултат. Хората, които не вярват, че ние ще оцелеем в битка срещу статуквото, ще са по-спокойни и ще гласуват за нас. 

Големият проблем, който аз срещам при избирателите е, че те ми казват: „Господин  Бареков, много ви харесваме, искаме човек като вас, млад лидер, успял в живота да поведе държавата, но се притесняваме, че няма да успеете, понеже няма да ви позволят партиите, които нападнахте. Давате ли си сметка, колко опасни са ГЕРБ, БСП и ДПС?“

„Ето това е големият психологически проблем, който трябва да преодолеят избирателите и да знаят, че гласувайки за „България бе цензура“, те гласуват срещу тези три партии“, каза Николай Бареков. 

Според лидера на „България без цензура“, партията е сама срещу статуквото и не е убеден, че всяка бюлетина за нея ще достигне до ЦИК. „Очаквам 20% грабеж на нашите бюлетини, защото и трите партии срещу нас – ДПС, БСП и ГЕРБ са се оплели  като свински черва. 

Не само в ЦИК, но и на места. В момента има една крайно мръсна коалиция между ДПС и ГЕРБ по места“. Бареков каза още, че във всяка една от трите водещи партии – ГЕРБ, БСП и ДПС вижда достойни партньори, но до коалиция с някоя от тях би се  стигнало само при смяна на ръководствата.

Покажи още

5 коментара

  1. Ти чисто си изперкал бе човек! Яко те гони параноята … хаха никой не се страхува от тебе бе …!

  2. Старите боклуци се размирисаха в страемежа да си запазят позициите

  3. Срам нямат и очи тия. И майките си биха продали, за да са на власт!

  4. Аман вече от интригите на Борисов и Местан. Сега пък намесиха Евро съюза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.