България без цензура

Николай Бареков: Избори до два-три месеца

Орешарски стана политически труп. Това показаха резултатите от проведените евроизбори. Това обяви лидерът на „България без цензура” Николай Бареков. „Служебно правителство, определено от четирите партии, и да отиваме на избори в следващите два – три месеца. Държавата е в тежка ситуация. Много хора днес се превърнаха в политически трупове, в тава число и г-н Орешарски. Поздравявам ГЕРБ, поздравявам ГЕРБ и Борисов за успеха, който постигнаха. Този успех се постигна, благодарение на пълното безхаберие на БСП и ДПС. Те излъгаха хората. Провалът на г-н Станишев е категоричен, заслужен, безалтернативен. Местан винаги би могъл да танцува върху трупа на своя политически партньор”, каза Бареков.

„Трябва да отидем на избори в следващите два-три месеца. Народът няма да се успокои. Нова зима в управление на Орешарски, Местан и Станишев е авантюра за България. Ако стои ГЕРБ там, е същата работа. Нашата сила е голяма и не може да стои извън парламента. Трябва да се постигне консенсус – какви приоритети трябва да има, за мен на първо място това е социалната политика. Държавата е бедна, хората са бедни, положението е страшно. Искаме България да бъде уважавана в Европа. Станишев и Орешарски нямат право да излъчат еврокомисаря на България”, обяви още той.

Бареков призна, че с днешна дата живее трети живот. „Възкръснах един път след bTV, възкръснах след Костинброд, а сега възкръснах за трети път след тези избори. Народът реши тази вечер да съм тук пред вас и да си говоря. Хората ме мотивираха, дадоха ми кураж, стегнаха ме – да си проявя характера в тези тежки условия, когато месеци наред за мен не можеше да се чуе една добра дума”, добави лидерът на „България без цензура”.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.