България без цензура

Николай Бареков: Местан и Борисов са се договорили за нова коалиция!

В сегашния парламент се готви нова коалиция – между ДПС и ГЕРБ. Това стана ясно от интервю на Николай Бареков за Радио „Фокус“. Пред слушателите той разказа, че е научил за това от телефонен разговор с народен представител от ГЕРБ. Той не назова името му, но сподели за какво са си говорили. Разговорът се е състоял тази сутрин, когато Николай Бареков е бил помолен двамата независими депутати, които са изразители на „България без цензура“ в парламента – Румен Йончев и Светлин Танчев, да влязат в пленарната зала, за да има кворум.

Мотивът е бил, че е важно да се приемат промените за вида на бюлетината, с която ще се гласува на предстоящия евровот. Това, което народният представител от ГЕРБ е споделил с Бареков още, е че Борисов е поел ангажимент към лидера на ДПС Лютви Местан да подкрепи исканите от движението промени за изборните книжа.

От разговора с народния представител е станало ясно още, че вървят разговори между ДПС и ГЕРБ за коалиция в рамките на този парламент, съобщи Бареков. Лидерът на ББЦ призова председателя на БСП Сергей Станишев да види, че зад гърба му се формира нова коалиция – между Борисов и Местан.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.