България без цензура

Николай Бареков: Опорните точки на Прокопиев разкриха, че ГЕРБ и РБ са едно

„От опорните точки на олигарха Иво Прокопиев става видно, че той слага на едно ГЕРБ и Реформаторите, що се отнася до защитата на ЕРП-тата в България“, коментира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков по повод изнесените от БЛИЦ указанията на боса на кръга „Капитал“ до неговите журналисти как да отразяват отношението на държавата към ЕРП-та и кого да интервюират. „Напомням, че скандалът с високите сметки за ток свали от власт Борисов и Цветанов“, добави Бареков пред ПИК.

Стана очевидна връзката между ГЕРБ, ДПС и Реформаторският блок, след като вчера Бойко Борисов се прегърна със стария си министър Трайчо Трайков и двамата призоваха Лютви Местан да ги подкрепи за вота на недоверие“, каза пред ПИК Бареков по повод срещата на РБ с ГЕРБ.

Той повтори, че ББЦ няма да участва във вота на недоверие. „За нас той е на 25 май с гласовете на българите“, повтори лидерът на „България без цензура“, като добави, че партията му не е патерица на никого и се бори с цялото политическо статукво. „Нашите депутати напуснаха парламента, защото този вот е изцяло предизборен трик и заиграване на партиите с популизма“, коментира той.

Бареков предупреди Борисов да свиква без стая в парламента, защото след предсрочния парламентарен вот ще му трябва килия. „Стаята, която моите народни представители получават, и то за временно ползване, доскоро служеше за пушалня на г-н Борисов в ущърб на всякакви закони. Нека той да свиква, защото след парламентарните предсрочни избори няма да му трябват стаи, а килии за него и неговите съратници“, заяви лидерът на ББЦ. Повод за коментара му бе отнетият кабинет на лидера на ГЕРБ в парламента по нареждане на председателя на НС Михаил Миков, от което публично се оплака Борисов. Той обвини парламентарния шеф, че стаята му се отнема заради депутатите на Бареков.

Покажи още

1 коментар

  1. Браво на Бареков има смелостта да разкрие истината за всички

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.