България без цензура

Николай Бареков: По-малко от трима евродепутати за ББЦ ще е фалшификация

Лидерът на ББЦ Николай Бареков заяви, че няма да признае резултат от вота, ако той дава по-малко от трима евродепутати за коалицията с ВМРО, ЗНС и Гергьовден. „По-малко от три мандата ще го приема за фалшификация на вота“, каза в „Гореща точка“ по ТВ7 Бареков. Той цитира данните на PollWatch, които обявиха вчера, че ББЦ е трета сила, бие ДПС и ще има трима евродепутати. Бареков заяви, че вярва на тази агенция, защото тя е към Еврокомисията. В същото време той посочи, че дори агенциите, които не признаваха, че Бареков съществува, бяха принудени да признaят, че ББЦ взема 12-13 % на евровота.

„За нас ще има вълна. Резултатът за ББЦ ще е огромен. Затова БСП, ГЕРБ и ДПС да внимават какво ще правят с нашите бюлетини. Има екзитпол, който сме поръчали“, предупреди Бареков, като допълни, че покупките на гласове вървят. Той даде за пример Ковачки: „Ковачки, който приватизира сума ти мини по време на Тройната коалиция, месеци наред не плаща заплати. Сега дава по 100 лв. на работниците си, за да гласуват за БСП. Това е цинизъм!“, възмути се Бареков.

„Когато ББЦ спечели изборите, на Ковачки ще му бъдат отнети всички мини и ще се върнат на държавата“, зарече се Бареков. Той предрече, че в Бобов дол масово ще гласуват за ББЦ и коалиция, защото знаят, че Ковачки ще бъде разследван по тяхно време. Бареков уточни, че посещава при обиколките си из страната само тези фирми, в които работодателят е платил заплатите и осигуровките.

„За тези три месеца кампания се видях лично и стиснах ръцете на 3 млн. българи“, припомни Бареков. „Каквото и да интерпретират социолозите, в неделя интерпретацията е на българския народ“, заключи лидерът на „България без цензура“.

Авантюра ще е да продължи втора зима сегашното управление на кабинета Орешарски или другото, което се готви – управление на ДПС и ГЕРБ, обяви Бареков и отново разви тезата си за национално, центристко обединение след евроизборите с партиите, които не принадлежат към статуквото. Най-добрият вариант е предсрочните избори да са през октомври, за да дойде ново правителство, с нова енергия и нов министър-председател в мое лице. Аз съм последен шанс за българите, заключи Бареков. И призова: Който желае промяна на статуквото, в неделя да глaсува за Бареков и ББЦ.

Относно изключения от ГЕРБ депутат Даниел Георгиев лидерът на ББЦ заяви, че не знае къде е той в момента. „Не е при нас. Нямам нужда от депутат, който е иди ми – дойди ми. Той пристигна в Бургас и ме прегърна, беше много уплашен от мутро-милиционерските методи на ГЕРБ“, обясни Бареков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.