България без цензура

Николай Бареков поиска България да стане отново Народна република

Една от следващите ни инициативи в Народното събрание, която ще предприемем, е да върнем старото име на България – Народна република България. Едно от най-големите престъпления на старите седесари в лицето на Иван Костов и на новите червени в лицето на Луканов беше точно това, че махнаха думата „народ”. Това показва и замисъла народът да бъде в опозиция и да управлява мафията. Това каза лидерът на „България без цензура” Николай Бареков по време на среща със симпатизанти на партията в ромския квартал „Факултета”.

Той беше там заедно с главния секретар на формацията Стефан Кенов и местния координатор на партията Борис Георгиев. „Какво странно има в думата „народна”, попита лидерът на „България без цензура” и уточни, че се надява заедно с други български политици да внесат такова искане да се върне старото име на страната ни, за да се знае, че властта произтича от народа и за народа.

„Ние сме партия на работническата класа”, обяви още лидерът на ББЦ пред жителите на „Факултета”. „В квартала видях много магазинчета на дребни собственици, хората се опитват да оцеляват”, коментира още той и добави: „Обещавам на тези хора работа и работни заплати, а „България без цензура” няма да бъде партия на безработицата, а на работническата класа”.

Координаторът на партията във „Факултета” Борис Георгиев заведе лидера на ББЦ и другите представители на партията в малка зала по бокс, която поддържа със собствени средства от три години. Тя е направена в бивш трафопост, а Георгиев обясни, че в квартала има 50 000 жители, но няма нито едно спортно съоръжение, където да може да се тренира. В същото време местното читалище не се ползва за нищо, а бивш кмет от СДС на „Красна поляна” прибира субсидията.

„Г-н Бареков е единственият, който се среща с всички хора от цяла България и чува гласа на хората. Аз съм се бил за България, 5 години съм живял в Англия, но ми е било мъчно за страната ни и затова съм се върнал тук”, каза Георгиев, който е бронзов медалист от олимпиадата в Атина от 2004 г. и двукратен европейски шампион по бокс. „Надявам се ситуацията у нас да се промени и да стане по-добре за всички – турци, роми, българи. Единственият, който ще ни обърне внимание, е Бареков”, посочи още 
Георгиев.

Пред жителите на „Факултета“ лидерът на ББЦ беше категоричен, че партията ще следва политика на пълна интеграция на българския народ към европейските ценности – да имат достойни доходи, образование, възможност за спорт и добра работа. Бареков беше категоричен, че образованието ще е абсолютен приоритет. „Вашите деца ще са образовани, включително и чрез образователна повинност, за да може всеки до 18 години да има минимум средно специално образование. Хората искат млад министър-председател, който да поеме управлението на държавата. Само „България без цензура” е алтернатива в момента, ще видите, че ще има много изненади на изборите, заключи Бареков.

Покажи още

5 коментара

  1. Поиска това което искат хората – обединение и повод за национална гордост

  2. Всеки един гражданин трябва да живее в нормална европейска държава. И всеки един има както привилегий така и задължания

  3. Много правилно предложение! Държавата принадлежи на народа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.