България без цензура

Николай Бареков прави спортистите офицери в МВР и армията

Николай Бареков ще прави спортистите офицери. Те ще бъдат назначени в полицията и армията, обяви лидерът на „България без цензура“ по време на народни борби в Харманли. „Пари за спорт ще има, а за спортистите трябва да се погрижи държавата“, обясни идеята си той. Бареков обеща да намери и върне в държавата откраднатите от Бойко  Борисов пари. Това са парите, които бяха откраднати от хората в Бисер,  от българските майки, от детските надбавки, от пенсиите на хората, това  са заплатите на младите хора, които сега са без работа, това са парите на спортистите, коментира лидерът на ББЦ.

„Първото, което ще направя като стана министър-председател е да предизвикам разследване срещу Борисов и да го вкарам в затвора“, обяви той по повод заканите на бившия премиер да се саморазправи с опонента си Бареков.

Бареков присъства днес на народни борби, организирани от Борислав Иглев и спосорирани от „България без цензура“. Гостът застана в центъра на тепиха с фланелка с лика на Нелсън Мандела. „Това е философията на нашата партия – да е в центъра, а Мандела е най-големият борец за човешки права. Ние ще обединяваме нацията, а няма да я разединяваме, както правеха всички други досега“, обясни гостът. Над 50 участници премериха сили в класически и свободен стил борба.

Умират хора и за това вина носят политицитем заяви по-рано днес Бареков пред жителите на село Бисер. Той посочи, че няколко правителства не са си свършили работата и са оставили селищата без инфраструктура, което сега е една от причините цели региони да бедстват. Язовирите в по-голямата си част са откраднати от ГЕРБ и ДПС, за да точат еврофондове, отсече лидерът на ББЦ.

Местните му разказаха как работници са предупредили за проблеми със стената на яз. Ивайловград още в края на строежа. Нито тогава, нито след това обаче са взети мерки за безопасността на хората. Именно този язовир потопи селото преди две години. 

Ако държавата си беше на мястото, както искаме ние, нямаше да се случи нито тази трагедия, нито тези, на които сме свидетели през последните дни, категоричен бе Бареков. Той допълни, че по всяка вероятност по делото, което се води срещу неизвестен извършител за потопа в Бисер няма да има осъден.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.