България без цензура

Николай Бареков: „Рамадан Кунев“ вече е срамна страница от историята

По повод тиражираните опити за черен ПР в някои сайтове заявявам, че нито съм получавал нито съм отказвал каквато и да е покана за дебат от Рамадан Кунев, Меглена Кунева, Реджеп Тайип Ердоган или който и да е друг представител на затихващия Реформаторски блок. Това заявява лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков в становище, изпратено до медиите. „Атаките от страна на тези умиращи партии към по-силните от тях и слабата подкрепа, която ще получат на евроизборите, означава само, че вече съм спечелил част от личната ми битка със старите партии на статуквото.

С чувство на изпълнен дълг мога да заявя, че събирателният образ на „Рамадан Кунев” е вече само една срамна страница от историята, която никой няма да си спомня!“, допълва Бареков.

„Отново отправям покана за дебат с партиите, които останаха на хоризонта – ГЕРБ, БСП и ДПС, защото те са истинската причина за бедността, безработицата и нещастието, с които живее българският народ. Криенето на Борисов, Станишев и Местан от мен и от българския народ е ясен знак за техния страх, срам, гузна съвест и нека българският гласоподавател си даде сметка за това, когато излезе да гласува на 25 май. Дотогава „България без цензура” заедно с ВМРО, Земеделския народен съюз и Гергьовден ще продължи разговора със стотиците хиляди граждани на България, с които се срещаме ежедневно“, заявява Николай Бареков.

Покажи още

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.