България без цензура

Николай Бареков: С хората зад нас побеждаваме и без ЦИК

В Богданов дол показахме, че когато хората са зад нас, можем да печелим избори и без наш човек в ЦИК. Така лидерът на „България без цензура“ поздрави новия кмет Петър Теофилов и местните жители. Бареков отиде на крака при човека, който с подкрепата на ББЦ пребори на балотаж червената машина за гласуване на БСП. Той подари на Теофилов часовник на КГБ, даден му преди това от Росен Петров.

В Богданов дол „България без цензура“ спечели първата си изборна победа  още на първото си участие във вот. За тази победа на Теофилов се облизва  и АБВ. 

Георги Първанов обаче не успя да му осигури с посещението си в  селото кметския стол на първия тур. Затова пък появата на Бареков и коалиционните му партньори в Богданов дол преди балотажа обърна  резултата и пребори червения кандидат Николета Максимова.  Въпреки това Първанов се опита да пише победата на своя сметка като привика новия кмет в кабинета си в София, за да го поздрави. 

„И аз можех да направя така и да се снимам с Теофилов, но не е редно. На думи лесно се дава подкрепа. Аз идвам на крака, за да честитя изборния резултат не само на  него, но и на хората от Богданов дол“, обясни Бареков. 

Той апелира да се обърне внимание на проблемите на селото, които са много тежки и се нуждаят от помощ за разрешаване, вместо да се прави евтин пиар с  политически ежби. 

„Къде е г-н Лукарски сега? Защо не дойде да поздрави кмета, за когото също СДС даде своята подкрепа, а вместо това си седи в кабинета и продава синята идея за трето неизбираемо място в евролистата на реформаторите?“ попита Бареков.

Благодаря за подкрепата и на „България без цензура“, на партньорите й от  коалицията и на хората от селото, каза на свой ред Теофилов. Станахме известни благодарение на вас, похвали се той. 

Новият кмет призова всички да се обединят за каузата Богданов дол да стане нормално  място за живеене, да си оправи канализацията и да върне младите хора,  избягали към Перник и София.

„България без цензура“ реагира и първа на зова за помощ на местните  жители. По тяхно искане депутатът Светлин Танчев ще внесе в парламента  проект за законови промени, които да позволят на миньорите и всички,  работили в тежки условия, водещи се първа категория труд да се пенсионират по-рано.

„Ето така пишем нашата програма, така пишем и законопроектите си – по проблеми, споделени ни от хората“, обясни Бареков.

Покажи още

5 коментара

  1. Избори се печелят, когато има подкрепа на хората, а не с удобен Изборен Кодекс и човек в ЦИК. Хората прогледнаха и избират ББЦ, която има програма, за разлика от парламентарните партии, които ни лъжат с голи приказки.

  2. Съгласна съм, че когато има зад гърба си уважението на народа не му трябват манипулации на изборите. Барече, с теб сме

  3. Дано хората сме израснали и не се подаваме на манипулации, а да изберем хора, на които им пука за нас, какъв е Николай Бареков!

  4. Какво уважение, каква подкрепа бе? Този си плаща за всичко. Той няма един неплатен фен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.