България без цензура

Николай Бареков: Сидеров и ДПС в тандем обслужват Борисов и Плевнелиев

„За мен парламентарната комисия за разследване на срещата на Росен Плевнелиев с Шишковиц (ключов фактор в компанията EVN) в този предизборен момент е див популизъм. Идеята за въпросната комисия беше на „България без цензура, а сега БСП и „Атака“ се опитват да я откраднат и я опропастят. В момента, в който г-н Сидеров се изложи с поредния си запой по нощните локали на София, което не подхожда на български патриот, неговите партньори от БСП и ДПС решиха да му помогнат, като извадят тази комисия за Плевнелиев“, коментира Николай Бареков.

Според него всеки подобен ход преди изборите е вреден и ще опорочи идеята за изваждане на бял свят на задкулисните контакти и срещи на държавния глава.

„Така хубавата идея се политизира и на практика, Сидеров и ДПС в тандем обслужват Борисов и Плевнелиев, като им повдигат топката с тази комисия. Това не е част от предизборния дебат, който трябва да бъде „За“ и „Против“ статуквото. Няма как партии на статуквото, като БСП, Атака и ДПС, да борят монополите, които са създадени от самите тях и от други партии на статуквото!“, посочи Бареков.

И призова: „Който иска сваляне на монополите и държавен контрол върху ЕРП-тата и всички енергийни дружества, нека да гласува за „България без цензура“. Ние гарантираме, че това ще се случи“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.