България без цензура

Николай Бареков: След евроизборите ще предизвикаме предсрочен вот

Ако „България без цензура“ получи достатъчно гласове на евроизборите, партията ще предизвика предсрочни парламентарни избори. Това ще стане, като хората в парламента, които ни симпатизират, ще напуснат Народното събрание. Това каза в студиото на БНТ Николай Бареков. Според него, ГЕРБ ще последва този политически акт и така ще се стигне до нови избори. „Борисов се уплаши от евроизборите, той не влезе в листата на своята партия. Само аз и Станишев се явяваме, той е нашият основен конкурент.

Той води лоша политика и така позволи на Бойко Борисов отново да се върне в политическата игра. Затова ние го възпиремаме като основен противник“, обясни лидерът на „България без цензура“.

Според Бареков, ако партията има евродепутати, те ще се присъединят или в центъра или в дясно. „Това ще е ясно, след като отчетем интересите на българския народ“, каза още той. 

„В следващият парламент вероятно ще има четири партии, ние ще сме една от тях“, прогнозира Бареков. Според него, младите хора у нас ще гласуват масово, защото иначе бъдещето на България ще бъде определено от бабите и дядовците им.

„В Девня направих дарение на кмета от 150 лева, защото ми предостави зала за 50 лева“, съобщи бившият журналист. „Бензина си го плащам сам, нямаме пари за медии и за купени гласове“, допълни той.

„Георги Първанов също прави скромна кампания, няма хора в залите при него, но той си ходи с количката по провинцията. Неговата партия АБВ вече събира оферти за купуване на гласове, питайте го откъде са му парите“, коментира Николай Бареков.

„Разкрих банковата си тайна. Имам две банкови сметки, разкрил съм ги пред НАП, където има моя декларация“, посочи лидерът на „България без цензура“. „Данъчните ме проверяват три години назад, гледат дарението ми за партията и финансирането на кампанията, нека да кажат какво са открили и тогава пак ще говорим“, продължи Бареков.

„Ако се направи сметка в края на кампанията ще излезе, че сме похарчили по-малко пари от големите ГЕРБ, БСП и ДПС. Но само ние правим отчет пред хората на всеки три месеца“, уточни Бареков.

„България без цензура“ не е лидерска партия като ГЕРБ, има решения, които са взимани без мое съгласие, при това кадрови решения“, посочи лидерът на партията. Той посочи като пример избора на областен координатор на ББЦ в Пловдив.

Покажи още

6 коментара

  1. В България промяната трябва да дойде възможно най-бързо, преди да е станало късно!

  2. За да дойдете вие на власт, нали? Много ви се иска .. ама ще ви излязат криви сметките, колкото и пари да хвърляте!!! Както ще паднате комунистите, така и вие няма да се задъжите дълго, защото сте от един дол дренки!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.