България без цензура

Николай Бареков става адвокат на Северозапада в Брюксел

Николай Бареков става адвокат на Северозапада в Брюксел. В мое лице имате защитник и в Европа и в националния ни парламент, обеща лидерът на „България без цензура“ на кметовете на Монтана, Криводол и Бойчиновци. Бареков и тримата градоначалници организираха първия етап на националния шампионат по рали-крос. Северозападна България заслужава повече – по-добри пътища и по-добра  инфраструктура, категоричен бе Бареков в монтанското село Мадан.

Тук  инфраструктурата е в окаяно състояние. Имаме чудесни пилоти, добри коли,  но не и пътища, посочи той. Политиците вадят дивиденти на гърба на  обикновените хора, които всеки ден страдат от пълното безхаберие на  цялата политическа класа.

Няколко хиляди посрещнаха Бареков в село Мадан, където бяха наградени  пилотите победители. 40 коли се състезаваха на пистата в първия кръг от  националния шампионат. Състезанието се провежда в 8 кръга. „България без  цензура“ се включи в организирането и осигуряването на наградния фонд. 

ББЦ е и един от спонсорите на „Старт N“, който спечели първото място във  временното отборно класиране. След него финишираха „Жико моторспорт“ и  „Ара моторспорт“. 

В първа дивизия индивидуален победител стана Емил  Минчев от „Старт N“, пред Стойно Георгиев и Владимир Димитров. Във втора дивизия най-бърз бе Пламен Цветков, следван от Андрей Колев и Радостин  Генчев. В най-сериозната трета дивизия най-добро представяне постигна  Васко Василев от „Старт N“, а до него на почетната стълбичка се качиха  Румен Киров и Иван Живков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.