България без цензура

Николай Бареков: Взимаме три места в Брюксел, заминавам!

Заминавам за Брюксел заедно с Ангел Джамбазки и Рада Коджабашева, защото социолозите ни дават три места. Новото голямо явление в Европа се нарича „България без цензура”. Това обяви лидерът на „България без цензура” Николай Бареков пред TV7. „Ще чуем ЕНП какво предлага, а с АЛДЕ ще ни е трудно да говорим, защото ДПС е там”, обясни Бареков. Лидерът на „България без цензура” добави, че кампанията за евровота се е платила от дарения.

„Нямам банки зад гърба си, нямам субсидии. Аз спрях НФСБ и „Атака”. Бареков взе 10 % от БСП, но водих най-тежката битка с ДПС. Политическата битка приключи, а Българският народ поиска една нова политическа сила да проведе страната. По този повод инициирам среща между водещите партии през другата седмица, защото без предсрочни избори няма как да минем. ГЕРБ, ДПС, БСП и ние трябва да седнем при президента и той да сформира служебен кабинет, но посочен от нас. „Атака” не може да седне на една маса с нас, защото те се продадоха на Русия. Ние сме национален фактор в центъра, а избори през октомври е добър ход”, обясни Бареков.

Попитан дали може ГЕРБ и ДПС да направят сделка в този парламент, той каза, че всякакви сделки може да се очакват. „Зад Бареков стои българският народ. Хората гласуваха за мен, за да има промяна, социална промяна. Младите ни подкрепиха, а старите хора не. Малко съм разочарован, но ще работя, за да може да ги привлека. Станишев се подигра с тях. България трябва да се бори за подобряване на статуса на българина”, добави лидерът на ББЦ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.