България без цензура

Николай Бареков: Забраняването на партии е фашистко-сталинистки метод

Репресията срещу „България без цензура” е по всички фронтове. След като разбраха, че нямат средства, с които да ни спрат и дори компроматите не помагат, сега от пиар агенцията на Плевнелиев „Протестна мрежа” стигнаха до фашистко- сталинисткия абсурд да искат от прокуратурата да забрани една българска партия с нова кауза и с нова идея, коментира Николай Бареков. Според него, абсурдът е да се използват маши в лицето на анонимници и провалени бивши журналисти от „Протестна мрежа”, за да си разчистват сметките с неудобните опоненти на статуквото.

Мощта на „България без цензура” и очакваният й успех на изборите в неделя уплашиха цялото политическо статукво и то започна да си служи с бухалката на медийния рекет и мутро- милиционерщината. Г-н Борисов и г-н Плевнелиев, излезте публично и кажете защо се страхувате от „България без цензура” и от мен като ваш основен политически опонент, призова лидерът на ББЦ.

Смятам натиска срещу прокуратурата по линия на медии и неправителствени организации, с който се прекрати преписката по мой сигнал за злоупотреба с власт на президента Плевнелиев, за абсолютно недопустим. В тази връзка припомням, че една от основните каузи на ББЦ ще бъде приемането на закона за „Чисти ръце” и предаването на прокуратура на всички крадливи български политици, като създадем условия за тяхното разследване, изправяне на съд и ефективно осъждане, коментира още Бареков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.