АБВ

Николина Чакардъкова: В АБВ не можем да лъжем и да се катерим по гърба на другите

В АБВ не можем да лъжем и да се катерим по гърба на другите, за да трупаме дивиденти. Горда съм, че съм част от проекта. Всеки в АБВ е добре сам за себе си. Просто хората не разбраха за какво гласуват. Това обяви певицата Николина Чакардъкова пред TV7. „4% са ни възможностите. Ние не можем да лъжем хората и да се катерим на гърба на другите. Да, ние не можем да лъжем. Чудя си има ли място днес за хора като нас. Мога да стоя от страни и да гледам, но няма да го направя. В АБВ сме хубави и стойностни хора”, обяви певицата.

Чакардъкова се опасява, че всичко, което е направил досега Ивайло Калфин, ще спре. „Дали новите ни евродепутати ще продължат делата на Калфин и Първанова. Надявам се да е така, а не да се започва отначало. Искам да поздравя всички, които спечелиха. Всички казват, че го правят заради нас. Нека тогава предложат Калфин или Първанова за еврокомисари. Можещите трябва да работят за България”, каза още тя.

Попитана дали е вярно, че е получила 200 000 лева, за да участва в кампанията, Чакардъкова бе категорична: „ Аз не ходя след парите. Аз продължавам да пея все по-хубаво. Аз съм обичана и уважавана. Ако търсех пари, щяха да отида другаде. Та ГЕРБ са с 30 млн. лева бюджет. Продала съм се за 200 000? Аз не струвам толкова.”

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.