БСП

Петър Курумбашев се обяви за еднакви права на всички европейски граждани

Всички граждани на Европа трябва да имат еднакви социални права, условия на труд и достъп до образование. Това заяви Петър Курумбашев, кандидат за евродепутат от листата на КБ с номер 15, на среща в село Розино община Карлово.  На срещата продължила часове, той представи листата на КБ и акцентира върху ангажиментите, с които левицата влиза в надпреварата. „Изпълнението на нашата програма ще гарантира младите да намерят своето работно място, ще гарантира развитие на социалната политика“, обясни той.

„Успехът на левицата ще помогне да преодолеем дясната политика, която е рестриктивна и античовешка. В ЕП ние, представителите на България от КБ, ще продължим да отстояваме всички наши ангажименти, поети пред вас в предизборната кампания за 42-то НС“, категоричен е Курумбашев.

„За 330 дни от старта на кабинета „Орешарски” успяхме да реализираме голяма част от тях. Но ни предстои още работа, за да отстраним нанесените от предишното управление вреди в социалната и икономическата сфера“, допълни кандидатът за евродепутат. На среща, състояла се в Сопот, Курумбашев припомни, че единствено това правителство е разрешило проблемите на ВМЗ и има планове за развитие на предприятието. 

Посещението на Петър Курумбашев в Стрямската долина започна с откриване на офроуд шампионат в с. Кърнаре, където той пожела успех на участниците, а за себе си поиска феър плей в политическата надпревара.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.