АБВ

Петър Първанов, кандидат-кмет на АБВ: Ще работя активно за възраждането на Перник

Ще работя активно за възраждането на Перник. Общината се нуждае от нова и функционална транспортна схема, която да обслужва реалните потребности на нейните жители. Имам стратегия, по –която да се извърши това преструктуриране и то ще бъде извършено така, че да даде на фирмите сигурност и стабилност чрез възможността да планират дългосрочно дейността си. Това заяви по време на дебат в ефира на bTV кандидатът на АБВ за кмет на Перник Петър Първанов.

Той добави, че ще положи усилия за подобряване на сметосъбитрането и чистотата в града, както и на работата на общинските фирми и дружества. Специално внимание ще бъде обърнато и на рекултивирането на минните галерии. По думите му за целта ще бъде търсена държавна помощ, тъй като към момента бюджетът на общината не позволява наистина мащабен подход при разрешаването на този проблем.

В отговор на въпрос Първанов коментира и като цяло вялата предизборна кампания на някои политически сили. Според него това се дължи на факта, че определени формации имат интерес да отсъстват от активния дебат, тъй като се подготвят да печелят гласове не чрез сблъсък на идеи, а чрез други – порочни методи.

В заключение Петър Първанов заяви, че ще прилага прозрачно, ефективно и достъпно за гражданите управление. „Призовавам гражданите да гласуват идната неделя. Да вземат бъдещето на Перник в ръцете си“, посочи той.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.