БСП

Пламен Славов и екипът му от кандидатите за общински съветници откриха предизборната кампания на БСП в Карлово

Пламен Славов и екипът му от кандидатите за общински съветници и кметове на кметства откриха предизборната кампания на БСП в Карлово. Това стана в НЧ „Васил Левски”. Зрителната зала на първия етаж и на балкона се оказаха тесни, за да поберат желаещите да чуят Пламен Славов и хората, на които той залага като специалисти и експерти в отделните направления в местната политика.

Церемонията започна под звуците на Калоферските гайдари, чиято музика буквално накара гостите да настръхнат от великолепното представление. След встъпителното приветствие бяха представени всички кандидати за общински съветници, като от 33-ма, 11 са до 35 години, което е повече от една –трета. Това са млади хора с модерно социално виждане за развитие на Карлово и селищата в региона. Такива са и повечето кандидати, излъчени от БСП за кметове на кметства в общината, така ги представи лидерът на социалистите Манол Манолов. В 6 населени места най-голямата опозиционна партия подкрепя независими кандидати, като най-знаковото лице е това на кмета на Калофер Румен Стоянов, който определено възкреси родния град на Ботев, а през следващия мандат това трябва да направи и Пламен Славов с града на Левски. В това е убеден Стоянов, който в тандем с другите си колеги независими кандидат-кметове ще работят за ново и справедливо управление на цялата община Карлово.

В приветствието си към насъбралото се множество от народ, Пламен Славов категорично заяви, че той и екипът му са готови да работят за повече сигурност, за по-добър живот за жителите на карловската община. По думите на кандидата за кмет, който има най-големи и реални шансове да свали Кабаиванов, е нужно справедливо разпределение на общинските средствата между населените места в цялата община. Само така хората ще живеят на добре уредени улици, чисти градинки и т.н.

Ние заявяваме,че ще търсим заедно решения на хорските проблеми, особени онези, които засягат ежедневието на млади и стари.Няма как да пропуснем да работим и за икономическото развитие, нови работни места и високи доходи.

Основен наш приоритет е привличането на местни и външни инвеститори, средства от европейските програми, инфраструктури, чистотата, в образователните, културните и спортните съоръжение, във всяко населено място по една детска и спортна площадка.

В състояние сме да подкрепяме усилията на читалищата, на художествената самодейност и духовното развитие на нашия край, нашият потенциал е историческото наследство, което неминуемо ще съживи туризма за икономическото просперитет на нашия район, заяви Пламен Славов.

Той е категоричен, че ВМЗ, „Итендантско обслужване” и другите предприятия, които са държавни трябва да работят много силно, за да имат хората работа.

Гост на празника, в каквато се превърна стартът на предизборната кампания, бе и областният лидер на БСП Георги Гергов. По думите му бизнесът го няма тук, в Карловската община заради лошото управление на Кабаиванов, в коалиция с ГЕРБ, които сега привидно преди изборите са скарани, а след това отново ще седнат на трапезата обща за лични облаги. Фирмите, които не са приближени на властта изнемогват, а от това страдат и самите работници. Това искаме да го спрем. Искаме справедливост и просперитет за всички карловци и хората от другите селища в Подбалкана, категоричен е Гергов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.