Новини

Плевенчани се събудиха с поредната грозна картина от компроматната война

Плевенчани се събудиха с поредната грозна картина от компроматната война, която се води срещу ГЕРБ в града, съобщават от партията. Офисът на евродепутата Андрей Ковачев в Плевен осъмна омазан с лепила и облепен с плакати на независимия кандидат подкрепен от Найден Зеленогорски, Николай Бареков и Красимир Каракачанов.

Повече от категорично, е че не е редно да бъде обвиняван кандидатът на Зеленогорски в подстрекателство към извършване на подобен гнусен акт.

Плевенчани, обаче, си дават сметка за изключително слабата и неподготвена професионално фигура подкрепена и от на г-жа Кунева. За интелигентните и образовани плевенчани обръгнали от необосновани нападки, скалъпени обвинения и зловонни думи срещу проф. Стойков тази проява е сравнима с наглостта на самоковския Пиже.

И ако в Самоков посягат на свободното слово и бият журналисти в Плевен Пиже избухна върху офиса на евродепутата Андрей Ковачев. Разбира се нито една от партиите участващи в напреварата за кмет и общински съветници няма как да разполага с плакати на опонентите си, но дори и това да е така Пиже от Плевен е факт.

В кафенетата по центъра се коментира, че проявата идва броени часове след излъчването дебат по Би Ти Ви за съдбата на Плевен и поредното слабо представяне на кандидата от плакатите на плевенския Пиже, с които облепиха приемната на Андрей Ковачев.

Екип от социолози анализира представянето на кандидатите и оповести публично доклада си. От него става ясно, че ГЕРБ Плевен и кандидата й за кмет проф. Димитър Стойков убедително печелят симпатиите на плевенчани и водят в надпреварата за кметската институция. С ясна и категорично разбираема от хората програма за следващите четири години от партията на Бойко Борисов залагат на конкретните факти, срокове и работа, която предстои да бъде свършена до края на годината.

В началото на 2016 година предстои да започне изграждането на две нови детски градини в кварталите “Дружба” и “Сторгозия”, например. Единствено проф. Стойков и ГЕРБ в местния парламент отказаха да бъде изграждана гореща точка за бежанци на територията на общината, което бе прието с облекчение от плевенчани. Твърде вероятно е точна тази патриотична,  професионално изградена и в същото време чисто човешка достъпност на проф. Стойков и кандидатите за общински съветници на партия ГЕРБ да са подразнили опонентите в надпреварата. Така се стигна логично и до противната и нагла атака на местния Пиже срещу достойнството на плевенчани.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.