Анализи

Политолог: ГЕРБ ще запази гласовете си, за Реформаторите се съмнявам

Кадиев си преследва свои собствени интереси. Той и жена му си имат собствени възгледи, свързани с енергийния бизнес. Той е богат депутат и малко странна птица в Народното събрание. Това заяви в предаването „Факторът Кошлуков“ по Канал 3 медийният експерт, политолог и преподавател в Софийския университет доктор Иво Инджов.

„С кандидатурата си за кмет на София, той ще отслаби БСП и ще подпомогне ГЕРБ и Реформаторския блок. Социалистите продължават да се разцепват. Михаил Мирчев във всеки случай застъпва една по-лява политика“, допълни той.

„Управляващите не възприеха румънския вариант за антикорупционния закон. Този закон представляваше сливане на различни институции и възможност за анонимни доноси, което е опасно“, поясни политологът.

Иво Инджов коментира и темата за Русия и забраната за преминаване на руски самолети през територията на страната ни. „България заема страна на САЩ. Според „Ню Йорк Таймс“ ние сме помолени от Щатите да спрем преминаването на руски самолети през нашето въздушно пространство“, информира медийният експерт.

„ГЕРБ ще запази гласовете си, за Реформаторите се съмнявам. БСП ще се бори за по-добро представяне, отколкото на парламентарните избори. Има мобилизация сред електората на социалистите“

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.