АБВ

ПП АБВ регистрира Трендафил Величков като кандидат за кмет на община Пазарджик

ПП АБВ регистрира Трендафил Величков като кандидат за кмет на община Пазарджик в ОИК-Пазарджик. При регистрацията Трендафил Величков заяви увереност за успех: „Участваме в тези избори естествено, за да спечелим и най-важното – за да дадем възможност за избор и алтернатива на нашите съграждани, затова и посланието ни е: „Има за кого да гласуваш”.

Председателят на ПП АБВ – Пазарджик Атанас Шопов съобщи, че до 22.09.2015 г. Партията ще регистрира кандидати за кметове на кметства и листа за общински съветници, съставена главно от млади хора, обединени под мотото: „Пазарджик за младите”.

Биографична справка:

В момента Трендафил Величков е областен управител на Пазарджик. Роден е на 20 септември 1979 г. в Пазарджик.

Образование:

Завършва средното си образование в техникума по хранително-вкусова промишленост „Атанас Ченгелев” в Пещера и висше образование в Киевски славянски университет Украйна, специалност „Финанси”.

Има професионална квалификация  по програмите „Управленски умения” и „Академия за социална политика” в Нов български университет, „Политически мениджмънт и маркетинг” в Университета за демокрация към Съвета на Европа, Страсбург 2008 г.

Професионална кариера:

Работи като журналист, телевизионен водещ, продуцент и редактор на публицистични предавания в Нова българска телевизия и други електронни издания. В периода 2000-2008 г. е мениджър на телекомуникационни компании .

Участва в разработването на политически анализи и програми, маркетинг стратегии.

Член е на Съюза на българските журналисти.

Владее английски и руски език.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.