ГЕРБ

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов даде пресконференция в Търговище

Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов даде пресконференция в град Търговище. Цветанов заяви, че кампанията минава без напрежение. „В интерес на истината в тази кампания не се забелязва агресивността, която наблюдавахме в предишните. Смятам, че хората в смесените региони са започнали да преодоляват страха си и да се изпълват с увереност“, обясни той.

За срещите си с хората от омуртагския край, Цветан Цветанов сподели: „Поканиха ме на събора на българите мохамедани в село Горно Новково. Усетих, че страхът вече се преодолява, защото хората бяха много по-различни от миналата година”. Според него, хората са били впечатлени, че не е говорил по начин, който да насажда омраза. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията е много ясна във визията и в политиките си.

„Ние искаме да има видими резултати в общините. Има голямо развитие в общини като Златоград и Тутракан. Това са невероятни резултати, които се постигнаха с общите усилия на всички. Не казвам, че това го е направила тази или онази партия, защото решенията са минали през Общинския съвет”, сподели още Цветанов. Той бе категоричен, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров няма да уволнява кадри в местната администрация, а ще сплоти екипа и ще го направи по-ефективен.

От своя страна, кандидатът за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров каза, че познава добре проблемите както на общинския център, така и на малките населени места. Той даде пример с това, че по селата водопроводната мрежа е стара и често аварира. „Няма добър транспорт и комуникации, но ще работя активно това да се промени. Ще направя всичко по силите си Търговище да се превърне в кауза за всички политически партии”, сподели д-р Димитров. Според него е време Търговище да се промени и да стигне нивото на един среден европейски град. Д-р Дарин Димитров каза още, че обединението на политическите сили след изборите е много важно и то ще даде видими резултати за Търговище.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.