Патриотичен фронт

Ръководството на НФСБ се срещна с представители на родолюбивата партия в Добрич

Ръководството на НФСБ се срещна с представители на родолюбивата партия в Добрич. Председателят на партията Валери Симеонов обяви, че кандидатите за местната власт са хора издигнати по най-високи критерии. Патриотите притежават редица достойни качества, сред които честност, трудолюбие и състрадателност.

Симеонов посочи, че това са личности, които са професионално доказали се в своята област и не на последно място са обществено активни. За кандидат-кмет на Община Добричка НФСБ предлага Кольо Георгиев, а за прилежащите населени места още шестима свои претенденти. Това са селата Стефан Караджа, Долина, Дончево, Драганово, Паскалево и Полковник Свещарово.

В община град Добрич водач на листата за общиински съветници от НФСБ е Ивелин Пейчев с три мандата опит зад гърба си. Ръководството припомни и подкрепата на кандидатурата на Детелина Николова за кмет на Добрич, която обещава да изпълни изграждането на паметник на ген. Иван Колев от героичната Добричка епопея. На срещата присъстваха и народните представители Валентин Николов и Християн Митев. Малко след събранието, заедно с Валери Симеонов, те посетиха мястото, предвидено за изграждането на паметника на великия пълководец.

За кандидатите на НФСБ за управление на Община Добричка се гласува с номер 15 от интегралната бюлетина, а за общинската листа на НФСБ за Община Добрич с номер 24.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.