Новини

Расмусен си направи селфи и с водещ на bTV

Русия използва енергийните ресурси като оръжие. Алиансът все още няма решение дали да увеличи военното присъствие в България. Това стана ясно от гостуването на генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен в предаването „120 минути“ на bTV. След като вчера той се щракна чрез модното селфи със Соломон Паси и Росен Плевнелиев, днес той си направи селфи с водещия Светослав Иванов.

Расмусен не даде ясен отговор какви са плановете на Алианса относно увеличаването на присъствието на НАТО в страната ни. „В момента сме в процес на обсъждане как да увеличим силата на нашата колективна защита. Аз очаквам решения в тази посока в рамките на следващите дни и седмици, но би било малко незряло в момента да кажа нещо конкретно за мерките, които бихме предприели. 

Осезаемото присъствие на НАТО върху цялата територия на Алианса е същинската част от колективната защита. В момента сме в процес на оценка и препоръки към нашите военни структури. Очаквам решенията да дойдат в рамките на дни и седмици”, допълни Андерс фог Расмусен. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.