БСП

Румен Овчаров: Няма начин БСП и ГЕРБ да се обединят в обща платформа

Има безпрецедентен момент и това е, че БСП в момента сме на дъното. Това показва изборния резултат. Имаме, според последните проучвания, 39 народни представители. Такова нещо никога не се е случвало. Това заяви пред „Лице в лице“ Румен Овчаров. „Мишо трябва да направи ясни и категорични промени в ръководството на партията и в механизмите за вземане на решения и реализацията на политиката. Трябва да има видима промяна, нови лица в ръководството на партията“, подчерта Овчаров.

„Очевидно избирателят не иска Бойко Борисов в еднолична власт да определя бъдещето на страната ни. Така че в момента ГЕРБ са в правото си да реализират своята визия за управлението на страната“, посочи Овчаров.

Той бе категоричен, че различията между политиките на ГЕРБ и БСП са толкова големи, че няма начин двете партии да се обединят в обща платформа. „Едно задкулисие ще управлява България зад гърба на БСП. Договорките на ГЕРБ с ДПС и Делян Пеевски са публична тайна“, категорично заяви бившият икономически министър.

„Ние нямаме нужда от Бойко Борисов “да изтрие срама от челото ни“. Нека ГЕРБ бъдат така добри да сформират правителство и да управляват държавата. Не се притеснявайте, ще има правителство. Друг е въпросът по какъв начин ще изкара то. „Реформаторският блок“, „Патриотичният фронт“ и другите партии най-вероятно ще участват в този кабинет. Ще се хваната на въдицата, както се казва“, заяви Румен Овчаров.

Покажи още

1 коментар

  1. Кой е най-големия комунист в България ? – Живков. #
    Кой комунист е най-верния заместник на Живков ? – бодигарда на Живков ! # Кой гласува за бодигарда на Живков ? – българите ! # Защо ? – защото са по-глупави от торния червей ! # Това е българската „ДЯСНА ДЕМОКРАТИЧНА” реформа . . .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.