АБВ

Румен Петков внесе в ЦИК документите за участие на АБВ в местните избори 2015

Заместник-председателят на АБВ и председател на предизборния щаб Румен Петков внесе в ЦИК документите за участие на партията в местните избори. Пред медиите Петков заяви, че АБВ е единствената политическа сила, която ясно формулира целите си за предстоящия вот за кметове и общински съветници – 200 000 гласа и така да удвои получените гласове на парламентарните избори, съобщиха от формацията.

„Амбициозна задача, тежка задача, но като човек, който познава партията и е обиколил цялата държава, вярвам, че нашите хора ще го изпълнят“, заяви Петков.

Той подчерта, че волята и стремежът на АБВ е да се яви самостоятелно на изборите в повечето места. „Това говори за сила и самочувствие на структурите, което мен ме радва и ме кара да се гордея с тези хора – те са на една година ръководства и много добре си дават сметка какво означава да се изправиш срещу ГЕРБ, срещу БСП, срещу ДПС, да се изправиш с лицето си, с достойнството си и заслужават подкрепа“.

В кампанията за местни избори АБВ ще продължи линията на основните си послания, които формулира още на евровота – за диалог, за намиране на национално отговорните решения, посочи Петков. И добави, че АБВ е лява патриотична организация, която се бори и ще се бори главно за националните интереси.

ПП АБВ е 18-тата партия, която внесе своите документи за участие в изборите на 25 октомври.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.