ГЕРБ

Със страхотно настроение беше приет днес кандидата на ГЕРБ Димитър Стойков от младите работещи хора в Плевен

Със страхотно настроение беше приет днес кандидата на ПП ГЕРБ – Плевен проф. Димитър Стойков от младите работещи хора в Плевен. Десетки от тях не спряха да задават въпроси за новите детски градини и кога започва строителството на новите две. Бизнеса в Плевен през последните години напук на всички прогнози се преструктурира. Все повече хора остават на работа в града където живота е икономически по изгоден.

София е само на час и нещо и хиляди стоят безработни с години, докато в Плевен за последните години над 2500 човека намериха своята професионална реализация, отчете проф. Стойков фактите, като добави: “Вие сте ярко доказателство, че плевенчани са предприемчиви и съобразителни, когато става дума за благосъстояние. Ето защо сме в топ 10 на успелите градове в България и вървим уверено нагоре”.

Бизнесът в Плевен от 2012 година е във възход според националната статистика. Няколко нови производства, инвеститори от чужбина откриха производства и дори нови две фабрики са на път да приемат първите си работници. Това се дължи както на амбицията на проф. Стойков, така и на личната подкрепа на премиерът Борисов оказвана на град Плевен.

На откриването на закрития плувен басейн Борисов заяви, че до 18 месеца очаква спортна зала бижу в Плевен, припомниха на срещата две млади момичета. “Да това е така. Първите стъпки са вече направени и сме в ход. Работата не спира, окачил съм бялата престилка на закачалката и съм нон-стоп с хората. Няма мърдане ставаме все по-добър град”, каза проф. Стойков отговорно.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.