ГЕРБ

Съюзът на репресираните подкрепя листата на ГЕРБ за евроизборите

„Предстоящите парламентарни избори за европейски депутати на 25 май 2014 г. повече от всякога изискват от всеки съзнателно мислещ и дееспособен гражданин на България да даде своя глас в защита на европейските ценности. Те са стъпка към решаването на по-големия въпрос – „За управлението на България”. Това се посочва в официална позиция на Националния съюз на репресираните от комунизма в България, която бе изпратена до ръководството на ПП ГЕРБ във Варна.

„Националният съюз на репресираните от комунизма в България, заявява своята категорична решителност и призовава своите членове и симпатизанти да работят активно и с гласовете си да подкрепят кандидатите на ПП ГЕРБ за евродепутати, защото няма друга алтернатива на тези избори, освен да подкрепим онази политическа сила, която и досега и с думи, и с дела е работила за такава Европа, в която всеки един от нас да се чувства добре”, гласи още становището.

„С безрезервната си подкрепа за тези кандидати, ще дадем своя принос за едно ново демократично развитие и управление на страната ни”, убедени са от Националния съюз на репресираните от комунизма в България и гласуват доверие на ГЕРБ и №18 в интегралната бюлетина за евроизборите на 25 май.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.