БСП

Сергей Станишев, БСП: ЕС дава, но в кошара не вкарва

С възгласи победа и БСП посрещнаха лидерът на партията Сергей Станишев в Димитровград. С членове и симпатизанти той обсъди важността на предстоящите евроизбори. Станишев заяви, че ЕС дава, но в кошара не вкарва. „Има различни виждания за този съюз. Например десните защитават едрия капитал, а за социалистите приоритет са работните места и справянето с безработицата, особено младежката“, заяви Станишев.

Местните жители използваха и възможността да поставят инфраструктурни проблеми от региона, като състоянието на пътя Димитровград-Симеоновград, негодната за пиене вода в Меричлери, нуждата от пречиствателна станция и др. Лидерът на БСП припомни, че през юни ще има преглед на изпълнението на публично инвестиционната програма на правителството и при възможност ще има пренасочване на средства. 

По-рано през деня Станишев се срещна с ръководството на „Неохим“ – Димитровград, което заяви, че основният въпрос за тях е сигурността и цената на газа. В тази връзка Станишев посочи, че от изключителна важност е проектът „Южен поток“, чиято реализация ще даде възможност за разговори и за цената на газа.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.