БСП

Сергей Станишев, БСП: За 24 часа открихме кампаниите в София, Букурещ и Цар Калоян

За 24 успяхме да открием кампанията в София, Букурещ и Цар Калоян. Това заяви пред десетки граждани в Цар Калоян лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев. Той разговаря с гражданите за важността на предстоящите европейски избори за бъдещето на България и Европа и нуждата всеки човек да гласува. Хората от града изразиха своята радост и благодарност от отделените средства от правителството за завършването на два проекта в града: изграждането на спортна зала и довършването на училището.

„Училището повече от 20 години чака да бъде завършено и хората тук наистина имате нужда от него”, каза още той. Лидерът на БСП подчерта, че това са първите стъпки към подпомагане на града, тъй като няма как за една година да бъде свършено всичко, още повече защото много общини имат нужда от помощ, тъй като са били дискриминирани през последните години. 

„България не е София и всички граждани трябва да живеят нормално, независимо дали са в малка, средна община или столицата”, категоричен бе той. 

По думите му, ако това не стане, всички граждани ще се съберат да живеят в столицата и страната ще остане пустиня.  Повече от час Станишев разговаря със събралото се множество, като им разясни предприетите от правителството мерки в различни сфери, отговори на техните въпроси и изслуша проблемите и трудностите им.

В срещата взе участие и народният представител от ПГ на КБ, избрана от Разградския окръг, Татяна Буруджиева.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.