БСП

Сергей Станишев: Десните са статуквото, алтернативата са социалистите

Много са проблемите и в България, и в Европа всички го виждаме и усещаме, трябва да се знае причината, за да се вземе правилното решение. Това заяви Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, пред граждани в Елхово. Той припомни, че Европа е доминирана от десни сили, политика на рестрикции и затягане на коланите. „Българите повече не могат да затягат коланите, нужна е активна социална политика.

Десните това е статуквото, а алтернативата са социалистите”, добави Станишев. Той каза още, че БСП е натоварена с големи очаквания. „Няма да ви разочароваме това изисква работа и кураж, имаме ги, но ни трябва подкрепа”, категоричен бе лидерът на социалистите . Той припомни, че тези избори са различни, но изключително важни за бъдещето на Европа и България.

Лидерът на БСП проведе срещи с граждани на информационната шатра в центъра на Елхово, които му зададоха въпроси за предстоящите избори на 25 май и какво е значението им за България. Лъчезарни младежи с червени тениски, изрисувани с големи усмивки и лого „усмихни се и ела при нас”, както и стикер с №15 раздадоха брошури на минаващи граждани и поискаха автографи от Станишев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.