БСП

Сергей Станишев: Исканият вот на недоверие не може да помрачи празника

„9 май е забележителна дата. На днешния ден Светът и Европа се освободиха от фашизма. Исканият вот на недоверие от Бойко Борисов няма как да помрачи празника. Самият Борисов нееднократно е заявявал, че работата на опозицията е само да пречи. Днешният безсмислен дебат и загубата на парламентарно време, доказват думите му. Единствената им цел с искането на вотове и процедурните хватки, е само да пречат“, заяви пред журналисти в парламента Сергей Станишев.

Той коментира днешното изказване на политическия си опонент и намерението на ГЕРБ да поискат вот на недоверие към кабинета на Пламен Орешарски в областта на енергетиката.

Той коментира и темата за липсата на средства за увеличение на заплатите на полицаите. „Нека всички български полицаи да знаят, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов се гаврят с тях. С техните социални придобивки и кариерното им развитие“, категоричен беше председателят на БСП.

„Време е да приключи този безплоден дебат. Мая Манолова си върши прекрасно работата. Има подкрепата на ПГ на Коалиция за България и ще я има и занапред. Работата на опозицията е не да пречи, а да предлага конструктивни предложения“, каза малко по-късно от парламентарната трибуна Станишев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.