БСП

Сергей Станишев: За първи път властта се противопоставя на големи икономически интереси

„За много кратко време правителството на Пламен Орешарски свърши доста за хората и то в една много трудна среда – политическа и медийна. За първи път имаме власт, която смее да се противопостави на големи икономически интереси в името на закона и правата на гражданите”, това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев във Девня. Той бе категоричен, че по време на криза държавата трябва да помага на тези, които не могат да се справят сами.

„За да може това правителство да продължи своята работа, БСП има нужда от вашата подкрепа на предстоящите избори за Европейски парламент“, обърна се Станишев към множеството на площада в Девня. 

Той заяви, че тези европейски избори не са като обичайните, защото на тях наистина ще се решава съдбата на ЕС – дали всички български граждани да останем в статуквото или искаме нова и социална Европа.

Организационният секретар на левицата и народен представител Красимир Янков заяви от своя страна, че на предстоящите избори БСП разчита на подкрепата на всички трезвомислещи български граждани. „На следващите избори ние трябва да сме водещата политическа сила, за да продължим грижата си за хората – така, както е заложено в нашата програма“, отбеляза Красимир Янков.

Покажи още

1 коментар

  1. хахахаха, колко смешно звучи казано от устата на Станишев! Г-н „Ако не изберем Пеевски, правителството пада“ ще говори за противопоставяне на големи икономически интересни … хахахаха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.