НФСБ

Слави Бинев: Да изберем евродепутати, за които националните интереси са над всичко

На европейските избори трябва да се гласува за хора, за които националните интереси са над всичко. Това заяви Слави Бинев пред информационното бюро на Европейския парламент по повод предстоящите избори за Европейски парламент. Точно такива са кандидатите на групата „Европа на свободата и демокрацията” в ЕП, известни още като евроскептици.

В ЕСД членуват евродепутати от 12 страни от водещи партии, между които Партия за независимост на Обединеното кралство, Истински финландци, Датска народна партия, Движение за Франция, Солидарна Полша, както и НФСБ с представителя си Слави Бинев и др., смята евродепутатът.

„Ние от НФСБ не приемаме диктата на Брюксел, който е в ущърб на националните политики. Ние сме против членството на Турция в ЕС. Тя не е нито културно, нито религиозно или географски част от Европа”, заяви Бинев. За да има ефект от работата на евродепутатите, те не трябва се водят от решенията на политическите семейства, които представляват и да не робуват на брюкселската бюрокрация.

Като заместник-председател на групата „Европа на свободата и демокрацията”, Бинев бе помолен за коментар относно бъдещето на евроскептичните движения. „Очаквам през следващия мандат евроскептиците да бъдат третата, а защо не и втората по големина група в ЕП. Евроскептиците са всъщност еврореалисти, хора против двойните стандарти и лицемерието на Европа”, каза той.

Бинев обяви, че като представител на Националния фронт за спасение на България, заедно с Валери Симеонов, са част от управлението на ЕСД и политическата европейска партия MELD.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.