Патриотичен фронт

Слави Бинев: Не съм виждал политическа търговия от нашите политици

Българската реакция трябва да е насочена по-търговски. Това каза пред bTV депутатът Слави Бинев, коментирайки решението на вътрешните министри на ЕС за разпределянето в Европа на 120 000 мигранти. „Сега беше моментът да потърсим варианта на базата на нашата кооперативност да изискваме от Европа. Ясно е, че нямаме позицията и характера да се озъбим на ЕС.

Не съм виждал политическа търговия от нашите политици. Смятам, че дори да няма успех, би трябвало да се търсят такива варианти, в които да покажем, че основните хора, за които тези хора са избрани, е да защитавам интересите на гражданите”, каза Бинев и добави, че единственият в Европейския парламент, който най-силно защитава нашите интереси, е Ангел Джамбазки.

„Всички знаят много добре, че голяма част от тези имигранти не са бежанци, а икономически имигранти. Нас ни спасява фактът, че България не е жадуваното Ел Дорадо. Когато бягаш от война, ще бъдеш щастлив навсякъде, където я няма. Самият факт, че всички търсят вариант да се насочат към икономически държави, говори сам по себе си”, каза още бившият евродепутат.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.