НФСБ

Слави Бинев: Плевнелиев или е преродена ирландска пастирка, или е прероденият Обама

Политиците ни се държат като футболни фенове – без да мислят как ще се отрази реакцията им на отсрещната страна. Ако човек слуша Волен Сидеров, ще си помисли, че от еничари на ДПС са се превърнали в червена гвардия. Ако слуша Плевнелиев, не знам дали е преродена ирландска пастирка или е прероденият Обама. Така евродепутатът Слави Бинев коментира поведението на родните политици след кризата в Украйна.

„Така че този въпрос трябва да бъде обсъждан много сериозно. Нашите държавници не трябва да рапортуват пред щатското посолство и останалите представителства на чуждите държави“, допълни евродепутатът.

„Не може да се прекрояват граници в настоящата история по този касапски начин. Русия, ако толкова държи на Крим, имаше как на чисто икономическа основа да подпомогне Крим, Украйна. А ние, в положението, в което се намираме като най-бедна европейска страна, може да изпаднем в страшна изолация. До момента, в който хората взимат решения със сърцето си, а не с разума си, можем да попаднем в ситуация, от която ще ес чудим как да излезем после“, заяви Бинев.

Според евродепутата мълчанието ни като нация е една от причините да сме в това състояние. Преди днешното заседание на КСНС при президента за ситуацията в Крим, Бинев коментира: „Ние трябва да имаме ясна и точна позиция, подкрепена от всички политици. Тя трябва да е изготвена от геополитици, които не взимат ничия страна. В основата на всичко трябва да е интересът на България“, заяви Слави Бинев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.