НФСБ

Слави Бинев поиска властта да се скрие от медиите

Тези, които ни управляват, трябва да бъдат елиминирани от медиите, а да оставят за тяхното управление да говорят действията им. За това призова в предаването „Денят започва” евродепутатът от Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Слави Бинев. На множеството питания към управляващите, ние не получаваме отговори, обясни Бинев. „Мога да ви покажа чували с въпроси, които съм поставял на институциите, и не съм получавал отговори“.

Според евродепутата не трябва хора със съмнително финансово състояние да ръководят комисии, които би трябвало тях да ги разследват. 

Относно разбирателството между ГЕРБ и ДПС за състава на ЦИК, Слави Бинев коментира, че „това са хора, за които интересът клати феса”. „Има някакво политическо търгашество в момента. Начинът, по който ще се управлява тази държава, се разбра с гласуването на изборния кодекс”, заяви Бинев. 

В политиката трябва да влязат личности, които да я разглеждат като финал за тяхна успешна кариера. А ни управляват хора без доказателства за успешна кариера зад гърба си, каза още политикът. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.