НФСБ

Слави Бинев призова българите да гласуват с ума си

Трябва да се знае колко важен е гласът на всеки един българин. Длъжни сме да използваме правото си, за да решим кой ще управлява Европа. – заяви представителя на НФСБ Слави Бинев пред Информационното бюро на ЕП. Изказването на евродепутата беше във връзка с Кампанията за повишаване на осведомеността за предстоящите европейски избори през 2014 г.

Бинев заяви, че е изключително важно за българите да бъдем представени в европейските институции. Мнозинството от законодателните актове се оформят на европейско ниво. А това дава на Европейския парламент дори повече правомощия от тези, с които разполага националният ни парламент. За избирателите е важно да знаят какви решения се вземат в Брюксел или Страсбург и как те могат да повлияят върху тези решения.

„Призовавам ви да гласувате със своя ум, да направите най-добрият избор, за да може България да се движи напред. Трябва да отстояваме нашите права, идеи и идеали.” – призова евродепутатът.

Мотото на кампанията за избори на Европейски парламент е „Действай. Съдействай. Въздействай” и подчертава факта, че това как ще изглежда Европа в бъдеще ще се определи като избирателите в ЕС упражнят властта си да гласуват.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.