Реформаторски блок

Социалната мрежа изригна срещу Реформаторите: Плагиати сте!

Социалните мрежи врят и кипят от коментари за предизборния клип от кампанията за предстоящите евроизбори на Реформаторския блок. Основно са отправени упреци, че той е почти дословно заимстван от клип за кампанията на американския президент Барак Обама. Всъщност оригиналът е от 2008 г. и е режисиран от Стивън Спилбърг, а в него участват Леонардо Ди Каприо, Дженифър Анистън, Дъстин Хофман, Форест Уитакър.

И в българския клип, както в американския, призивът е разочарованите от вота все пак да гласуват. Кампанията на Реформаторския блок е озаглавена „Направи своя избор“, включва известни актьори и музиканти. Режисьор на клипа е Димитър Коцев – Шошо. 

„Десните“ в България правят rip-off на клип от кампанията на Обама – това е тъжно… и смешно“, коментират под поста на Радан Кънев във Фейсбук. 

Оригиналният клип е създаден преди шест години, за предизборната кампания в САЩ, ще има ли? Купени права, „заимстване“ на идеята или какво?, негодуват в мрежата други.

„Г-н Кънев, в Германия двама министри си подадоха оставките заради плагиатстване в дипломите си. Вие започвате кампания с 100% плагиат! А сте и адвокат на всичкото отгоре! Изумен съм! Малко така, не Ви ли е неудобно, поне?“,  непримирим е приятел на Радан Кънев във Фейсбук.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.