Напред България

Страхил Ангелов, кандидат-кмет на София от „Напред България“: Искам софиянци да се чувстват у дома в собствения си град

Искам софиянци да се чувстват у дома в собствения си град. Да знаят за какво плащат данъци и къде отиват те. Да са сигурни, че общината познава проблемите им, че работи ежедневно за разрешаването им. Не е нормално да няма никаква отчетност в политиките, които води Столична община, уж за подобряване на условията на живот в София. Къде отиват данъците на софиянци?

Колко от тези с постоянни адреси в града издържат всички останали? Не можем повече да си затваряме очите за истините. Тези идеи размени с граждани на пазара „Димитър Петков“ кандидатът на движение „Напред България“ за кмет на София Страхил Ангелов.

В разговорите със софиянци се включиха и водачът на кандидатите за общински съветници в София на „Напред България“ и лидер на движението Зорница Атанасова, както и вторият в листата за столицата Тодор Славков.

В разговорите Ангелов обърна внимание, че последните два месеца на интензивни ремонти на града за пореден път са доказали, че вечната клика политически партии, управляващи София откровено се подиграват с интелекта на хората.

„Има-няма 100 километра тротоари са ремонтирани в София за последните 10 години. И хората още прескачат локви и разбити плочки около Съдебната палата или пред Народният театър – където същите тези „управници“ умират да си организират концертите”, подчерта Страхил Ангелов.

Мнозинството от гражданите, които се включиха в импровизираната среща с кандидатите подкрепиха тяхната визия, че Столичната община тотално е загърбила изконните си задължения, за да работи единствено в полза на различни съмнителни икономически интереси.

И това се отнася до всяка област – от почистването и събирането на боклука, през осигуряването на питейна вода до гарантирането на елементарното спокойствие на софиянци. Това не може да продължава и кандидатите на движение „Напред България“ са сигурната гаранция най-накрая в управлението на София да настъпи промяна, настоя още кандидатът за кмет Страхил Ангелов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.