БСП

Таско Ерменков: Нещата в държавата не вървят добре и потъват като в блато, както потъна и записът за кандидатката за кмет на Перник от ГЕРБ

Нещата в държавата не вървят добре и потъват като в блато, както потъна и записът за кандидатката за кмет на Перник от ГЕРБ, която купува гласове. Това каза народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Таско Ерменков в ефира на Канал 3. Той заяви, че медиите са онези, които трябва да отразяват такива събития и добави, че записът е изпратен до цели 55 медии.

„Поне една медия да го беше публикувала и да направи свое собствено разследване да види дали е така. В този запис става въпрос за това как кандидатката на ГЕРБ казва, че са купени цигански гласове. Споменават се имена и това е недопустимо в едно демократично общество”, категоричен бе народният представител. Той заяви още, че когато има такива сигнали трябва да им се даде публичност, защото, по думите му, ако това, което се говори в записа е вярно, то е недопустимо.

„Ако някъде се открадне кокошка всички медии гръмват, но когато стане въпрос за купуване на гласове се наблюдава пълно мълчание и незаинтересованост”, обясни социалистът. Ерменков бе категоричен, че медиите са тези, които трябва да формират общественото мнение в посока нетърпимост към такива явления, а те мълчат.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.