ГЕРБ

Теодор Шойлеков, ГЕРБ: Промяна от Калофер до Клисура, за да има видими резултати в община Карлово

Промяна от Калофер до Клисура, за да има видими резултати в община Карлово. Това заяви по време на откриване на предизборната кампания на ГЕРБ-Пловдив област в Карлово кандидатът на ГЕРБ за кмет на Карлово Теодор Шойлеков. „Ще преобразим общината, ще дадем тласъка, модела, по който трябва да се управлява една община, ще вдъхнем кураж на хората в малките населени места и ще им дадем надежда за по-добър живот“, каза още Шойлеков.

В препълнената зала на НЧ “Васил Левски“ да подкрепят старта на кампанията дойдоха народният представител Методи Андреев, областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков, областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова.

„Време е да превърнем Карлово от изостанала във водеща община в България. Това може да стане ако гласувате доверие на екипа на Теодор Шойлеков. Те ще сменят модела на управление и ще покажат, че община Карлово може да се ръководи почтено, некорумпирано и отговорно – управление, което ще е в полза на хората“, подчерта народният представител Методи Андреев. „Изборът е Ваш, изберете екип, който ще доведе Карлово до успех“, добави още той.

В подкрепа на екипа на Теодор Шойлеков Андреев прочете и поздравителен адрес от председателя на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Цветанов пожелава убедителна победа от първи тур. „Карлово заслужава повече. Необходим ни е категоричен успех на силния екип, воден от Теодор Шойлеков, защото зад реалните политики на общинската власт ще стои и правителството на Бойко Борисов“, се казва в адреса.

„Теодор Шойлеков бе издигнат от местната организация на ГЕРБ – Карлово и ГЕРБ застава с пълна сила зад неговата кандидатура и кандидатурите на кандидатите за общински съветници и кметове на населени места. Шойлеков е честен, открит и почтен и Ви гарантирам, че след четири години ще има видими резултати от Мраченик до Христо Даново и от Калофер до Клисура“ , подчерта и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.