ГЕРБ

Тодор Кръстев, кандидат-кмет на район „Сердика“ от ГЕРБ: Столична община винаги се е старала да бъде в услуга и да работи в полза на гражданите

„Столична община винаги се е старала да бъде в услуга и да работи в полза на гражданите. Продължаваме да работим в тази посока, като се предвижда през следващият мандат София да бъде градът на новите технологии и новите възможности. Предстои да се създаде електронна система за предоставяне на специализирана информация за нуждите на хората с увреждания.

По този начин значително ще облекчим гражданите с подобни проблеми и ще предоставяме бързо и удобно важната информация.” Това заяви пред граждани кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Сердика” – инж. Тодор Кръстев по време на отбелязването на Деня на българската община в района.

Инж. Кръстев, заедно с кандидатите за общински съветници от ГЕРБ – Зафир Зарков, Васил Йорданов и Елизабет Петрова, запозна жителите с приоритетните проекти за район „Сердика”, които предстои да бъдат реализирани.

„Ще въведем мерки за енергийна ефективност и ще ремонтираме шест детски гради в района. Това са СДГ №31, ОДЗ №48, ЦДГ №49, ОДЗ №53, ЦДГ №149, както и 29 СОУ“, заявиха пред граждани кандидатите за съветници Зафир Зарков,Васил Йорданов и Елизабет Петрова, по време на инициативата, с която районната структура на ПП ГЕРБ – Сердика отбеляза Деня на българската община.

По този повод, кандидатите на ГЕРБ и районната структура на партията в район „Сердика” проведоха разяснителна кампания за гражданите, която има за цел да предостави информация относно услугите, извършвани от районните администрации.

На гражданите бе предоставена синтезирана информация за това какви услуги предоставят администрациите и към кого могат да се обръщат софиянци, когато искат да получат съответен документ или разрешително.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.